Radonmätning för mäklare

Osäker om en bostad har förhöjda radonhalter?

När det gäller försäljning av bostäder är det viktigt för fastighetsmäklare att vara medvetna om eventuella radonrisker. För att undvika problem som lätt uppstår vid försäljning av bostäder med förhöjda radonhalter, erbjuder vi radonmätning speciellt anpassad för mäklare. När du som mäklare får in ett objekt där radonstatusen är oklar, är vi din pålitliga partner för att fastställa och hantera eventuella radonfrågor.

Hand som håller i nycklar framför ett hus

Paket för radonmätning och åtgärdslista vid radonförekomst för mäklare

  • Vi erbjuder mäklare en snabb och effektiv radonmätningstjänst. Vi besöker objektet inom två arbetsdagar i vårt närområde.
  • Vår expertis sträcker sig från grundliga mätningar till noggranna besiktningar.
  • Efter inspektionen lämnar vi ett skriftligt förslag på åtgärder med fast pris.
  • Vi prioriterar snabbt genomförande av de åtgärder ni önskar.
  • Vi ger dessutom en garanti på utförda åtgärder.

Hälsa och Säkerhetsförsäkring

Fastighetsmäklare kan säkerställa att de fastigheter de säljer är säkra och uppfyller hälsostandarder, vilket bygger förtroende hos kunderna.

Ökat Fastighetsvärde

Fastigheter som testats och behandlats för radon är mer attraktiva för köpare, vilket potentiellt kan leda till snabbare försäljning och högre priser.

Risk- och Ansvarsminskning

Genom att proaktivt hantera radonproblem hjälper mäklare att undvika juridiska komplikationer efter försäljning och skyddar sitt professionella rykte.

Utbildning om radon i bostäder för mäklarbyråer

Vi erbjuder även utbildning om radon specifikt för mäklarbyråer. Vi besöker gärna er byrå för att informera och utbilda er om radon och dess inverkan i samband med försäljning av bostäder. Vårt besök är kostnadsfritt och anpassas efter gruppens tidigare erfarenheter och behov.

Kontakta oss idag

I över 30 år har vi hjälpt tusentals att mäta och sanera radon. Oavsett om du bor i villa, lägenhet, äger flerbostadshus eller behöver mäklarrådgivning så kan vi hjälpa dig till en bättre inomhusmiljö. 

Hemkomfort - Två män som står bakom 6st "Rekommenderat företag"-priser från reco.se. "Rekommenderat företag 6 år i rad".

Fyll i detta formulär så kontaktar vi dig.

Varukorg
Rulla till toppen